Gardiner

Hmm, jag blev inte riktigt nöjd med mina gröna fransgardiner i vardagsrummet. De känns lite för bleka och tråkiga. Jag måste nog byta ut dem. 

Jag gillar de här från Indiska som finns i flera olika fina färger.Tyget nedanför kommer från Ellos. Jag tror att det skulle kunna bli snyggt som gardinkappa i köket.Bilder lånade från Indiska och Ellos


Gräsklippare

I höstas pensionerade jag min (mammas och pappas) elgräsklippare. Den hade helt enkelt tröttnat på sitt jobb och vägrade utföra det längre. Så när sommaren kommer närmare så måste jag nog lägga lite pengar på en ny gräsklippare. Jag har spanat runt lite redan nu, och hittat två kandidater på Jula, till vettigt pris.
En meec Tools för 795 kronor och en Black&Decker för 1499 kronor. Båda är elgräsklippare, det passar perfekt till min lilla trädgård.

 Drömmer om IKEA

Skulle vilja göra en tripp till IKEA. Det enda som sätter stopp för det just nu är ekonomin, men man kan alltid drömma och planera...

Bilder lånade från IKEA

 


Vårtecken

I lördags kom jag hem till våren efter att ha tillbringat ett par dagar i vintriga Norrland. Det var helt underbart att se hur mycket snö som hade hunnit försvinna på bara ett par dagar. Igår var det däremot inte lika trevligt, det vräkte ner snö hela dagen och genast kändes våren långt borta. Men...

...de här korten tog jag i min trädgård i lördags, så våren är absolut på gång! 


Tävla om keramik hos Henrick´s tankegångar

Hos Henrick´s tankegångar kan du vara med och tävla om skålar, muggar och assietter från Höganäs Keramik.


Stöd kampanjen Rädda kvinnohjärtat - Go Red!

Stöd forskning om kvinnohjärtat. Köp Hjärt- Lungfondens fina armband, designat av Caroline Liljeblad.

Armbandet kostar 79 kronor och säljs på utvalda butiker, bl.a. ellos.se och KappAhl


Bild lånad från Hjärt- Lungfonden

Snygga trädgårdskläder

Med alla dessa vårkänslor som det vackra vädret för med sig så börjar man ju självklart tänka lite på kommande trädgårdssäsong. Och jag tror absolut att jag skulle få en vackrare trädgård om jag bara kunde utföra trädgårdsarbetet iklädd dessa snygga kläder från Garden Girl.

Bilderna är lånade från Garden Girl

Härliga vårväder

Det är ett alldeles underbart vårväder ute, och har så varit den senaste veckan. Det töar som bara den, asfalten är framme och taken börjar synas. Det är helt otroligt vad fort snön sjunker undan.
För att få lite vårkänsla inomhus också så har jag satt upp ljusgröna fransgardiner och ställt fram lite gröna ljuslyktor. Det blev lite vårigare än innan i alla fall, det är bara några gröna soffkuddar som fattas för att det ska bli riktigt bra.

Ungarna är på 60-årskalas hos Farmor I, och jag ska passa på att ta en promenad innan solen försvinner.♥ Ha en trevlig lördagkväll. ♥


Nu är det mormorsrutor som gäller.

Jag började med ett nytt virkprojekt för några dagar sen. Jag blev så inspirerad när jag såg en mormorsfilt hos Inspiration & design. Hennes filt i svart, grått och vitt är verkligen supersnygg tycker jag, men jag tror att det kan bli ganska bra med svart och plommon också. Risken är väl bara att man tröttnar efter halva, mormorsrutor är ju inte direkt överdrivet roliga att göra.


RSS 2.0