Vinn en soffa.

Vill du vinna en soffa från Furniturebox? Det kan du göra hos dahlarna som har tvåårsjubileum.


Virkad väska och snor

Snor, feber och mera snor. Det bara forsar ur näsan, och ikväll måste jag gå på föräldramöte också. Usch för att vara sjuk!

Jag har i alla fall precis lyckats virka klart en väska. Den ser blå ut på bilden, men är helt och hållet svart i verkligheten.söt kaffekopp på Åhléns

Idag blidde det lite shopping. Bland annat ett stort armbandsur från Ur & Penn som jag tittat på förut, men då föll inte priset mig i smaken. Idag var det rea och bättre pris så då slog jag till. Jag var även in på Åhléns en vända och kärade ner mig. Jag brukar inte tycka om porslin med rosor, men den här koppen var helt bedårande. I botten av koppen finns en ros, likadan som den på assietten.


Virkad sjal

Jag hade tänkt åka till Borlänge idag för att shoppa lite, men jag känner mig hängig trött och totalt orkeslös, så det får blir shopping en annan dag. Jag har förmodligen dragit på mig något konstigt norrlandsvirus vid förra helgens vistelse däruppe. :)

Nåja, när man inte orkar göra så mycket annat så kan man alltid handarbeta, så idag har jag virkat klart en trekantssjal. Jag hoppas att den blivande ägaren till den kommer att bli nöjd!


Tävling hos Inspirera Mera

Bloggen Inspirera Mera har tillsammans med Wilma&friends just nu en tävling där man kan vinna en gummikorg från Dacarr.

Den kan känna sig välkommen här om jag skulle vinna...


RSS 2.0