Äta, äta, äta. 6 gånger om dagen.

Idag har jag börjat mitt nya liv (än en gång). Jag var ju iväg på lite kostrådgivning igår och för att jag inte ska ha betalt för det i onödan så är det väl bäst att jag följer de råd jag fick. Största förändringen innebär att jag ska äta 6 gånger om dagen!!! Typ med 3 timmars mellanrum.

Det känns som att det kommer att funka perfekt de dagar jag jobbar på dagis. Där äter man ju stup i kvarten.
Svårast blir det de helger som ungarna inte är hemma. Då brukar jag ju inte äta mycket annat är fil. Och det duger minsann inte. Lagade mål ska det vara 2 gånger om dagen.

Ny träningstid är bokad i morgon, och på torsdag är det linedance igen. Jag känner mig riktigt hurtig!


Bon Jovi - Hallelujah

Vacker låt!Bon Jovi - Hallelujah

Beräkningar hit och dit.

Jaha, då har jag äntligen gjort klart bostadsbidragsansökan och klistrat igen kuvertet. Två gånger, till och med. Jag hade precis klistrat igen det första gången när jag insåg att jag hade skrivit en sak fel. Ändå hade jag tittat igenom papperna flera gånger! Typiskt klantigt! Men nu är det åtgärdat och klart, och kuvertet står i hallen och väntar på att bli postat. Sköönt! Jag har skjutit upp det i ett par veckor för att jag tycker det är så krångligt.
Man ska uppge beräknad inkomst, beräknade tillgångar och beräknad inkomst av kapital till 31 december 2009. Det är faktiskt inte jättelätt!
Usch för sånt där!!


Vibrationer och Linedance

Jag har haft träningsuppehåll i flera veckor = sköönt!! Men i onsdags var det slut på friden,  då var jag iväg och vibrerade igen, och ny tid är inbokad på måndag i kombination med kostrådgivning!
Hmm, vad tänkte jag när jag bokade in det?? Jag som egentligen trivs bäst med att ligga på soffan och äta praliner. Ja ja, mycket konstiga saker får man för sig, vilket för oss in på nästa ämne - Linedance.

Jag och Kim var iväg och dansade linedance för första gången igår. Riktigt roligt var det så det blir det till att fortsätta med. Nu däremot ska jag slänga mig i soffan en liten stund innan jag ska och fika på stan med syster och dotter.


♥ Ha en riktigt härlig helg allihopa ♥

Droppskydd till bästisen

Idag har min bästa kompis fått ett droppskydd. Ja, det låter kanske konstigt, men jag pratar naturligtvis om min diskmaskin. Den har inte haft någon droppbricka förut, så idag drog jag ut diskmaskinen och la dit en. Känns skönt utifall att det skulle bli något slags läckage. När jag ändå höll på och greja så passade jag på att göra rent under diskbänken också. Av någon underlig annledning så lyckas det alltid bli så stökigt där under, krukor och plastpåsar och allt möjligt i en enda röra. Men nu är det hyfsat snyggt där en stund igen.

I övrigt har jag bakat plommonmuffins, planterat om alla orkidéerna och tvättat lite och nu ska jag gå och lägga mig.
Natti natti.


Fairytale Gone Bad

Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad


Höst i krukorna

I helgen blev det en tripp till Borlänge. Jag var tvungen att kolla in ÖB som flyttat till nya lokaler och den nya blomsteraffären som ligger vägg i vägg.

Passade även på att vara förbi The Phone House där jag köpte ny mobil i somras. Den har krånglat en hel del för mig, så nu tyckte jag att det var dags att lämna in den på reparation. Det visade sig dock att den modellen har krånglat en del, men det är tydligen mjukvaran och inte själva telefonen, så de uppdaterade den och förhoppningsvis ska det räcka. Än så länge har den då funkat.

Kompostgaller och höstblommor inhandlades och sen var det bara till att åka hem och höststäda lite i trädgården.

Så här ser det ut i krukorna framför trappen nu.


Rise to the occasion

Den här gillar jag!


Kurt Nilsen - Rise to the occasion

Vandring i Dalen

Idag hade vi utflyktsdag på jobbet.
En fin höstpromenad längs en bit vandringsled i Säterdalen.

Vackert!


Apropå lampor.

Hade jag bara pengar skulle jag kunna köpa hur många lampor som helst. Här är några exempel på lampor som skulle kunna få flytta in hos mig.Och här ett par favoriter av dem som redan bor här.

Den här är lite annorlunda och definitivt lite malplacerad ovanför min säng i sovrummet. Men jag tycker den är läcker, mormors gamla lampa.


Och så dropplampan.Bilder lånade från:
IKEA
Vit design
designonline.se

Ännu en lampa att vinna.

Den här lampan tycker jag är riktigt snygg! Däremot inte så kul att damma kanske.
Hur som helst kan man vara med och tävla om den på Sandras blogg.


Vinn en lampa.

Var med och tävla hos Mamamekko. Där kan du fram till fredag den 12:e kl. 00.00 vinna denna fina lampa.


415 kronor fattigare.

Idag har jag varit till tandläkaren, vilket jag tycker är riktigt trevligt. Ja, faktiskt så är det så. Jag älskar att gå till tandläkaren. I alla fall när det bara är undersökning. Jag ligger där och känner mig så ompysslad så jag helst aldrig vill gå därifrån.

Inga hål hade jag, men lite tandsten som hon tog bort. Det hela var över på ca 20 minuter och det var då det otrevliga började! Betalningen! 415 kronor kostade det, och då hade hon ändå dragit av 150 kronor (tydligen är det något nytt, att man har 150 kronor i bidrag per år). Jag begriper inte hur det kan vara så dyrt! Jag menar, 565 kronor för 20 minuter.
Och så tycker man att det är dyrt att gå till frissan!?

RSS 2.0