Blommiga gardiner

Så där ja. Ännu en gardin färdigsydd.


Nytt sytt

Min symaskin anlände ju som sagt var i torsdags, så i fredags var jag tvungen att inhandla lite tyg för att testa den ordentligt. Jag hade väl egentligen tänkt att jag bara skulle köpa någon liten billig stuvbit, men självklart förälskade jag mig i ett snyggt tyg till fullpris, vilket resulterade i några kuddfodral till soffan och nya gardiner till vardagsrummet.
Jag är så nöjd. Och stolt! Jag kan sy!


Jag har fått en symaskin!

Ja, tokigt men sant. Min supersnälla Mamma kom förbi i torsdags och dumpade av en symaskin med order om att jag skulle kolla om det var något jag ville ha. Inte mycket att fundra över, den verkar helt ok. Så nu är jag lycklig ägare till en Huskystar.

Tack snälla Mamma!
Nu slipper du äntligen sy gardiner åt mig.

Så här ser den ut, min nya kompis.

Dumma mobil!

Åh, så irriterande! Jag som har en massa grejer jag tänkt visa, och så när jag ska fota dem så funkar inte mobilkameran!! Så jäkla retfullt, det är ju enda kameran jag har!

Nu ska jag se på Let's Dance

Första matteprovet avklarat

Ja, idag har jag haft mitt första matteprov. Jag tror att det gick riktigt bra, det kändes lätt. Fast å andra sidan så stod det på provet att högsta möjliga poäng var 19 och för att få mvg skulle man ha 20. Hm, det där har jag lite svårt att få ihop, vilket kanske tyder på att allt jag tror jag vet om matte och räkning är helt fel. Vi får väl se.

Detta var Vilgots favorit i Melodifestivalen
H.E.A.T - 1000 Miles


Matteprov i morgon.

I morgon är det dags för mitt första matteprov. Håll tummarna för att det ska gå bra.

Sofia Karlsson - Spelar För Livet


Det var ett tag sen.

Oj, nu var det länge sen jag uppdaterade här. Har inte riktigt haft ork.
Jag har jobbat de senaste två veckorna, vilket har varit jätteroligt, men samtidigt så började jag ju med matten så en hel del av kvällarna har gått åt till att räkna. Imorgon ska jag ner till lärcentrum en vända och se om jag kan boka in en tid för mitt första prov.

Jag var på en intressant föreläsning förra tisdagen. Det var Dr. Annika Dahlqvist som var i stan och informerade om LCHF-kost (LowCarb-HighFat = lågkolhydrat-högfett). Jag har under en längre tid tittat in på Doktor Dahlqvists blogg emellanåt och tyckt att det verkar intressant. Det blev definitivt inte mindre intressant efter att ha hört henne berätta om alla hälsovinster man kan göra med LCHF. Spana gärna in hennes blogg för att bilda er en egen uppfattning.Alesha Dixon - The Boy Does Nothing


Nu åter till räkningen.


RSS 2.0