Trekantssjalar med spindelmönster

Som bekant så virkas det ju en del i det här hemmet. Många tofflor blir det, och en och annan sjal. Mitt nyaste favoritmönster hittade jag här, och det har hittills resulterat i 2 st fina trekantssjalar med spindelmönster.
En av mina första buketter

Jag har börjat skolan, och tanken är att jag ska bli florist. I ett par dagar nu så har vi bundit buketter så vi fått ont i fingrarna. Kul, men något svårt, en och annan liten svordom har nog passerat läpparna ska jag erkänna.
Idag fick vi i alla fall göra en varsin bukett som vi fick ta med hem... ha nu i åtanke att det bara är tredje skoldagen och faktiskt bara andra dagen som vi har bundit buketter.

Förhoppningsvis blir det bättre så småning om...


Höst och ommålat skåp

Oj, jag såg precis att det var i mitten av maj jag bloggade senast och nu är det snart oktober. Sommaren har verkligen gått jättefort, och trots att det under några alldeles för heta sommarveckor kändes som att hösten aldrig skulle infinna sig så är den nu här. Skönt, det är min absoluta favoritårstid!

Jag köpte för ett tag sen ett riktigt fult skåp som jag har målat vitt. Tycker själv att det blev ganska hyffsat faktiskt.

RSS 2.0