Glögg och gardinbyte

Första advent på söndag, och vi har redan hunnit dricka glögg ett par gånger. Igår smakade vi en ny smak (i alla fall ny för mig), Kiviks Päronglögg med smak av ingefära och citrongräs. Jag brukar inte vara riktigt förtjust i såna ljusa glögger, men denna tyckte jag faktiskt var god.


Jag har äntligen putsat mina köksfönster idag och satt upp nya gardiner där. Det blev hyffsat. Jag ska skaffa en till gardinstång och sätta upp längder så småning om också.

När jag ändå var i farten och donade så passade jag på att vrida på bordet och ställa det mot väggen. Det blev också hyffsat.

 


Kvack, kvack.

Jag tror jag lärde mig virka när jag var ca 9 - 10 år och jag har alltid tyckt det är jätteroligt. Men det går i perioder sånt där, och nu är det flera år sedan jag hade någon virkperiod senast.

Jag har gått och varit lite sugen på att virka i flera månader nu, och när jag hittade ett roligt mönster här så var jag bara tvungen att köra igång.
Så här blev det.


 


Den första blev en naken groda. Den har redan hunnit byta hem och bor nu hos Oscar 1 år. Jag hoppas att de ska trivas med varandra.
Nästa groda fick tröja och strumpor, jag tycker att de är riktigt charmiga.


Choklad på köksväggen

Efter att ha bott här i ett år nu, så har jag äntligen fått upp tavellister på min tidigare så tomma och tråkiga köksvägg.

Jag är fortfarande inte nöjd med väggen. Jag kommer inte överrens med varken färgen eller bården, men en viss förbättring tycker jag ändå att det blev när mina chokladböcker kom upp på en list.


RSS 2.0