Jag är så trött!

Jaha, så var helgen snart slut och en ny vecka börjar. Förra veckan var den första veckan på ett nytt jobb. Det var lite nervöst innan, som det alltid är (för mig i alla fall) med nya saker, men allt har funkat och jag trivs riktigt bra. Fast det har varit jobbigt! Jag har haft träningsvärk i hela kroppen och varit helt slut på kvällarna och gått och lagt mig tidigt.
I fredags kväll somnade jag i soffan strax efter kl. 22. Det är inte likt mig. Lördagen sov jag länge och tänkte sen att jag skulle få någonting vettigt gjort här hemma, men det var bara att glömma, jag var så trött och slut så jag låg däckad i soffan hela dagen. Idag känner jag mig liiite piggare, jag har i alla fall orkat jobba lite med plattprojektet i trädgården. Det går framåt om än väldigt långsamt. Hoppas jag hinner klart innan sommaren är slut i alla fall.

Jag höll mig vaken tillräckligt länge igår för att hinna höra alla låtarna i Eurovision Song Contest, och ja, visst är väl Norge en värdig vinnare.

Alexander Rybak - Fairytale


Thåström

Vackert!

Joakim Thåström - Flicka Med Guldbruna ögon


Ny duk

Vad tycker ni om min nya duk från H&M? 
Själv är jag rätt nöjd.
Den passar ju förresten extra bra nu också, då jag inte gör mycket annat än att plugga matte. Fjärde provet avklarades i morse, får se imorgon om jag får veta något resultat på det då.
Lilla blå har äntligen fått sommarskor

Nu har jag äntligen bytt till sommardäck på lilla blå (bilen). Skönt, en sak mindre på att göra-listan. Känns som att det är mycket nu. Borde vara ute i trädgården och lägga plattor, så jag blir klar med det nån gång, men å andra sidan så ska jag göra matteprov nr. 4 på måndag morgon. De första 3 proven har avklarats galant utan några fel, men nu känns det som att det kommer att gå åt skogen den här gången. Jag har räknat och räknat och lik förbannat så kan jag det inte helt och hållet. Det är så irriterande! Nåja, det är bara att fortsätta räkna.

Ha en trevlig lördagkväll!

Ronan Keating - When You Say Nothing At All


Daniel Powter - Best of Me

Favoritlåten just nu.

Daniel Powter - Best of me


RSS 2.0