Monster Jam

I lördags var syster, jag och ungarna till Stockholm. Det är inte ofta jag är till Stockholm, trots att det finns en hel del som lockar. Jag älskar musikaler och skulle gärna gå och se både Cats, Buddy Holly och Grease - Den svenska versionen. Eller för den delen bara åka ner för att shoppa.
Hur som helst, den här gången var det Monster Jam som stod på shemat, men givetvis var vi ju tvugna att åka förbi IKEA på lite snabbshopping också. 500 värmeljus och 12 st blockljus fick jag med mig hem. Så nu bör jag klara mig ett tag i alla fall.
 


Tyger från Åhléns

Åhléns brukar ofta ha en hel del riktigt snygga tyger. För ett tag sen köpte jag hem ett mörkgrått tyg med små tomtar på som ska sys i ordning till julgardiner åt Vilgot någon dag när lusten infinner sig. Förhoppningsvis får ni se resultatet närmare jul.
Ett annat tyg från Åhléns som också fick följa med mig hem har jag redan sytt kuddfodral och en duk av.


Dags för en uppdatering

Jodå, jag lever än. Jag har bara inte haft någon blogglust på länge.

Jag har nu varit arbetslös i fyra veckor, och börjar så smått känna mig riktigt utvilad. Jag har inte lyckats fått så mycket gjort här hemma som jag borde, men däremot så har jag varit riktigt duktig och tränat 2 - 4 gånger i veckan. Det är konstigt det där, jag trodde jag skulle få hur mycket som helst gjort bara jag blev arbetslös. I stället så blev jag av med all ork, och projekten som bara väntat på att jag skulle få mera tid står nu och väntar på att jag ska få mera ork. Kanske nästa vecka...
Idag har jag i alla fall krattat lite löv och äntligen bytt ut våran välkommen-skylt.

Nu ska jag iväg och få massage, och imorgon blir det Stockholm och Monster Jam.

Ha en trevlit helg!


RSS 2.0